Az utóbbi hetekben naponta több pozitív visszajelzést kaptam e-mailen, Facebook üzenetben, és megjegyzésben arról, hogy milyen sokat segítenek a blogírásaim, a KryaSpirit Iránytű, ingyenes önismereti mini tréning, az ingyenes E-bookok, és A sikeres élet 10+1 titka, ingyenes mini kurzus. Nagyon hálás vagyok minden visszajelzésért, mert ez segít abban, hogy még inkább a ti igényeiteknek megfelelően állítsam össze ezeket az anyagokat. Szeretném, ha minél jobban megismernénk egymást, ezért mindig örülök, ha valaki billentyűzetet ragad, és megírja nekem a gondolatait, érzéseit. Ezért hoztam létre a „Ti kérdeztétek” rovatot is, amiben kérdéseket tehetsz fel, konkrét témafelvetés formájában, megírhatod miről olvasnál szívesen. Aztán én erről írok egy blogbejegyzést. Ezzel nem csak magadnak segítesz, hanem másoknak is, hiszen ugyanaz, vagy hasonló probléma érinthet többeket is.

Akik járnak a csoportos programjaimra, meditációimra, vagy Bowen kezeléseimre, lelki fitness konzultációimra, ők tudják ki vagyok, milyen vagyok. De szeretném azt is, ha te, akivel eddig csak a virtuális térben találkoztunk, jobban megismernéd a blogom és a weboldalam mögött lévő embert, vagyis engem. Ezért a sok új rovat mellett úgy gondoltam elfér még egy, a „Titkos kertem?”

Ebben a rovatban bekukkanthatsz kicsit az életemben, hol és hogyan élek, és mi történik velem. Elsőként arra gondoltam, megmutatom neked az otthonom egy részét, azt a helyet, ahol a tudatosságfejlesztő írásaim születnek…

íróasztalom

Az asztalom nem mindig ilyen rendezett, de alapvetően szeretem, ha rend és tisztaság van körülöttem . Úgy gondolom, hogy ami az embert körülveszi, az tükrözi azt, ami belül van. Nem mondom, hogy a lakásunk olyan, mint egy múzeum, mert a másik véglet sem a legjobb, de a rendetlenség számomra kifejezetten frusztráló.

iroasztal

Most erről eszembe jutott az az időszak, amikor a fiam, aki már nemsokára 22 éves lesz, még pici volt, és én otthon voltam vele. Abban a kevés időben, amikor nem vele kellett foglalkoznom, folyton takarítottam, hogy tisztaság legyen. Aztán amikor a férjem és a gyermekem szétpakolt, vagy leszórt dolgokat, dühös lettem, és emiatt a férjemmel mindennapossá váltak a veszekedések. Aztán egyszer elgondolkodtam, hogy tényleg ezt akarom? Tényleg pokollá akarom tenni az életünket azért, hogy mindig ragyogjon a lakás és enni lehessen a padlóról? Rájöttem, hogy nem ér az annyit. Lazítottam a saját magam által hozott szabályokon, és elkezdtem sokkal jobban érezni magam a bőrömben. Szeretem a tisztaságot, de ma már nem ugrom, ha lehullik egy morzsa, vagy elől marad ez-az.

könyveimNa a könyvespolcomon éppen azt az eklektikus rendezettséget láthatod, amikor nem zavar, ha nem áll minden könyv csatasorban. Időnként rendet teszek, aztán amint bekerül néhány újabb könyv a házi könyvtáramba (van párszáz könyvem), máris a könyvek tetején keresztben landol.

könyvek

Rengeteg könyvet vásárolok (a férjemnek szerencsére fel sem tűnik, bár most lebuktam, ha elolvassa ezt ) és rengeteget olvasok. Engem szerintem könyvvel a kezemben fognak eltemetni is. (Meg még sok minden mással, mert annyi minden érdekel, de erről, majd máskor.) Hát azt hiszem a Dementiától (öregkori elbutulás) nem kell tartanom majd.

 

 

bögre

A kedvenc bögrém csak azért került a képre, mert annyira imádom. Gondold el, reggel felkelek és ebből a szivecskés bögréből iszom meg a (gabona) kávémat. Hát így már csak jól indulhat a napom ugye? Ráadásul ebből a bögréből azét is szeretek inni, mert közel hozza hozzám a természetet a mázas agyag formájában. Valahogy számomra teljesen más, mint egy tucat bögre, amit futószalagon gyártottak. Ez kézzel készült, fazekas korongon, benne van a készítőjének szíve lelke! Próbáld ki, szerezz be egy ilyen bögrét, és érezni fogod a különbséget.

Ha kíváncsi vagy, mi zajlik benned, ami esetleg akadályozza, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, akkor  a Térkép önmagadhoz – személyiségprofil elemzéssel felderíthetjük. Ha tovább is mennél vele, akkor a Turbózd fel magad! -egyéni online konzultáció alkalmas erre.  Ha a stílusod kialakítását összekapcsolnád az önismerettel, akkor a Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció pont erről szól.

Ha Access Bars kezelésre vágynál, akkor arra is van lehetőség!

Szeretnél még több ötletet? Iratkozz fel a 21 tippre  itt


Adatkezelési tájékoztató>> 

 

Megfogalmazódott benned egy kérdés? Tedd fel bátran!

Itt tudsz elérni: noagesmiling-kukac-gmail-pont-com

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here