Jó néhány éve festek selyemre, képeket, kendőket, sálakat, változó intenzitással. Van, hogy hónapok kimaradnak, és van, amikor egymást érik az ötletek és totális alkotólázban égek. A selyemfestésen kívül, bele-bele kóstolok más műfajokba is, vonz az akril festés, az akvarell (hú ez nagyon nehéz), és az olaj-, és a porpasztell is. Az a fajta humanoid vagyok, akit rengeteg minden érdekel, és pusztán az idő végessége (jó tudom, hogy az egy illúzió, de mégiscsak lemegy este a nap) szab határt annak, ami egy napba belefér. Még az a szerencse, hogy képes vagyok minden pillanatát élvezni, bármit is csináljak. Lehet, hogy éppen Access Bars tanfolyamot tartok, vagy egyéni facilitálásban vagyok, csoportos programot szervezek, netán cikket írok a blogba, vagy éppen festegetek, rajzolok, ja és a főzést, mint alkotó tevékenységet ki ne hagyjam, minden csodás adománya az életnek. (Na ide valahová, valahogyan a mozgást is jó lenne beiktatni, mert ezen a téren azért nem brillírozok nagyon, pedig a testem mozgásért kiált!)

Szóval ez vagyok én röviden, de akkor térjünk is vissza a selyem mandala képhez, végülis ez az írás róla szól!

selyem mandala

A selyemképeknek, mint mindennek az univerzumban, van egy egyedi rezgése, és ez a rezgés hatással lehet rád. A kép szín és formavilága alakíthat a hangulatodon, kihozhatja belőled azt a potenciált, amiről nem is tudod, hogy létezik. Ezzel járul hozzá a változásodhoz.

Egyedi kérés esetén, az alkotás során ráhangolódom a megrendelőre, és folyamatosan kérdésben vagyok: Milyen hozzájárulás lehet ez a kép a tulajdonosának? Mi teremt nagyobbat számára?

Ezzel egy új életforma jön létre, ami saját tudatossággal, saját energiarezgéssel rendelkezik. Kérheted a támogatását az életedhez, kérheted, hogy töltse fel az otthonodat fénnyel, szeretettel!

Ha már egy kész képre tekintesz (ami nem személy szerint neked készült), bátran szólítsd meg, és kérdezd, akar-e a tiéd lenni? Hagyd, hogy hasson rád az energiájával, légy éber arra, hogy mit mozgat meg benned. Érzékelni fogod a testedben, ha egymásnak lettetek teremtve! Érzékelni fogod mekkora hozzájárulás az életedhez, ha az otthonodba hívod.

selyem mandala

Egyvalamit viszont ne csinálj!

Ne helyezd magad fölé! Nem hatalmasabb, nem okosabb, nem erősebb, nem mindentudóbb nálad, ugyanúgy, ahogy semmi/senki más sem az életben! Hozzájárulásnak tekintsd amit kaphatsz tőle, és nem valami olyasminek, ami nélküled megoldja az életedet, vagy ami nélkül semmi vagy. Ne ruházd fel olyan erővel és hatalommal, amiről úgy gondolod belőled hiányzik! Ne kívül keresd azt, amivel rendelkezel te magad is! Végtelen lény vagy, aki használhat különböző eszközöket, mint például egy selyem kép, pusztán azért, mert ott a lehetőség, és választhatod, ha szeretnéd.

Tudom, hogy ez nagyon más ahhoz képest, amit sok más oldalon olvashatsz. Ez itt az Access Consciousness ® nézőpontjaival átszőtt verzió. Nézd meg, melyik könnyű számodra, az, ha birtokában vagy az erődnek, vagy az, ha valaki/valami más testesíti meg számodra?

Nézd meg, melyik visz abba az irányba, amerre menni szeretnél…

A képeken látható mandala 70X70 cm-es személyes mandala, a szenvedélyt, a pezsgést, az aktív önmegvalósítást hozza ki a gazdájából.

selyem mandala

 

 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here