A varázslat egy mágikus szó, ami megbizseregtet. A „földhöz ragadt, racionális elmék” tagadják létezését, hiszen maga a folyamat láthatatlan, és az eredményt a legritkább esetben írják a varázslat számlájára. Ők inkább a véletlenekben és a szerencsében hisznek, abban, hogy annak lehet jó élete, aki jó helyre születik.

Nos Dr. James R. Doty  A Varázsbolt című könyv szerzője és főszereplője, nem mondhatja el magáról, hogy gazdag családba, csodás életkörülmények közé, vagy gondoskodó szülőkhöz érkezett. Mégis csodás életet teremt magának, a saját erejéből. Azzal, hogy bízik egy csodálatos nő útmutatásában, és használja a varázslatot.

A Varázsbolt könyv

Kihívásokkal teli világában, életmegváltoztató felismerésekre jut, és soha, semmilyen körülmények közt sem adja fel!

Dr. James R. Doty már gyermekként is szembe kerül olyan helyzetekkel, amik elől egyszerűen elfuthatna, vagy visszafordulhatna, ő mégsem teszi. Olyan erő vezérli, ami a megfelelő pillanatokban megmutatja neki az utat, és egy teljesebb élet felé vezérli.

Később, már felnőttként kissé célt téveszt. Megfeledkezik a varázslatról és ez végzetes is lehetne számára, ha végül, némi nehézséget követően, nem találna vissza a tudatosság útjára.

Fordulatos élete, végtelen kitartása, és az eszközök, amiket használ, végül varázslatossá teszik a létét.

Sohasem feledkezik meg a Varázsboltról.

Arról a helyről, ahol minden elkezdődött, és ahová mindig visszanyúl, amikor elbizonytalanodik. Sőt akkor is oda tekint vissza, amikor hálás azokért a csodákért, amiket azon trükkök alkalmazásával ért el, amiket ott kapott.

a varázsbolt könyvborító

A kicsi James R. Doty arról ábrándozik, hogy orvos lesz.

Ez számos akadályba ütközik, mire eléri célját. Olyan gátak ezek, ami talán legtöbbünket teljesen elbizonytalanítana, sőt, talán még le is mondanánk a vágyainkról hasonló esetben. De nem ő! Élete során többször is olyan lépésre szánja el magát, aminek végkimenetele a józan ész számára a lehetetlennel lenne egyenértékű. Csakhogy felismeri, hogy a józan ész, a legtöbbször akadályokat állít elénk. Ezért aztán nem a legszerencsésebb az elménk után menni.

Pontosan tudja, hogy

„…bármi lehetséges, ha hiszek magamban, és ha elhallgattatom az elmémben a hangot, amely annak alapján határozza meg, hogy ki vagyok, ami és aki azelőtt voltam.”

Dr. James R. Doty, A Varázsboltban megtanulta ezt. És éppen ez az, ami eljuttatta oda, amire azt mondhatjuk, hogy tudatos, boldog élet.

Orvosként, különösen agysebészként, Doty csatlakozhatott volna az orvostársadalom azon, sajnos egyelőre még nagyobb részéhez, ahol a felsőbbrendűség uralkodik és kizárólag a tények számítanak. Ahol a beteg csak egy húsdarab. De ő inkább azt választotta, hogy orvosként a páciensekről való odaadó gondoskodás, a betegek meghallgatása, és a velük való törődés is a gyógyítás része, és van annyira fontos, mint maga a gyógykezelés.

a varázsbolt könyv

 

Én ezt a könyvet, kötelezővé tenném minden gyógyításban dolgozó számára!

A Varázsbolt nem csak Dr. James R. Doty életútját vázolja fel. Már ez is elég lenne, hogy nagyszerűen szórakozzunk, és közben változzunk, de

A Varázsbolt ennél sokkal több!

Megmutatja azokat a trükköket, amiket Doty A Varázsboltban Ruth-tól kapott és amiket élete nagy részében alkalmazott. Ezekkel teremtette meg a lehetőségeket, oldott meg sokszor egészen kilátástalan helyzeteket, a segítségükkel csendesítette le az elméjét, és nyitotta meg a szívét.

Mindezt gördülékeny, könnyen fogyasztható, élvezetes stílusban. Szinte odabilincsel a fotelbe A Varázsbolt.

És még valamire felhívja a figyelmedet:

„Bármit meg tudsz csinálni. Benned van a varázslat. Csak engedd ki.”

A könyv a Bioenergetic Kiadónál jelent meg. A Varázslat című könyvet megrendelheted a webáruházukból, ahol bele is olvashatsz a könyvbe!

Update: A könyvajánló hatására ezt a visszajelzést kaptam Ilditől a Facebookon:

“Szia Kriszta! Már ki is olvastam a Varázsbolt című könyvet és tényleg szuper volt 🙂 Egy kicsit Agykontroll, egy kicsit A titok, de mégis más, több 🙂 Le sem tudtam rakni, annyira tetszett 🙂 Ma már használtam a szív megnyitását egy negatív banki alkalmazottal szemben és csodálatosan működött 🙂 Ezer hála és köszönet, hogy ajánlottad 😍😍😍”

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here