A rengeteg reklám vég nélkül nyomja az ilyen olyan fájdalomcsillapító szereket, amit vegyél be, ha fáj a lábad, a hátad, a derekad, a fejed. A gyógyszeres fájdalomcsillapítás ígérete könnyedén megtéveszt, és a vágyad, hogy minél hamarabb fájdalom nélkül élhesd tovább az életed, felülkerekedik és engedsz a csábításnak.

.

Gyógyszeres fájdalomcsillapítás = tünetelnyomás

És lám villám gyorsan hat a rapid vegyszer és elmúlik mindaz ami a problémádra emlékeztet. De ne dőlj be ennek, mert éppen csak elnyomtad a tüneteket. Az okozat látszólag megszűnt, az ok viszont megmaradt. Te azt hiszed, élheted tovább az életedet, mert a gyűlölt érzés megszűnt.

.

Gyógyszeres fájdalomcsillapítás = a test jelzésének kikapcsolása

Nem tudod, hogy valójában a fájdalom a barátod. Figyelmeztet arra, hogy valamin változtatnod kéne bent és kint is. Egy üzenet a testedtől, egy figyelmeztető jel. Ha elnyomod ezt az üzenetet, mielőtt megértenéd, és szinte csak annyi időre állsz meg, míg a gyógyszert lenyeled, vétesz önmagad ellen. A fájdalom nem az ok, csak a következmény!!! Arra utal, tedd le a terhet, amit cipelsz és figyelj kicsit magadra, a lelkedre, a testedre. Pihenj, helyezkedj olyan pozícióba, ahol a tested már csökkenti a fájdalomérzetet, mert ezzel üzeni meg neked, hogy most jó, ez kell, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamataid. Ha rohansz tovább, nem adsz esélyt magadnak a gyógyulásra, de végül a tested győz és ha nem megy önszántadból, szép szóval, akkor erőszakkal kényszerít majd rá, hogy mégis csak megtedd.

.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here