Tudom, ez néha hihetetlenül hangzik. „Hogy teremteném én, amikor annyi trutyi van benne. Ezt biztos nem én csinálom.” Egyébként meg sokkal könnyebb ráfogni valaki másra, és azt mondani te vagy a hibás.

Vedd vissza az erőd

Szerintem meg akkor jársz jól, ha bevállalod, és elismered, „Igen az életemet én teremtem, és mindenért, ami megjelenik benne, azért vállalom a felelősséget!” És közben senki nem fog megbüntetni ezért. A felelősség, az nem egy súlyos valami, csak annyi, hogy elismerem, hogy én csinálom, és nem más. Így én is tudom megváltoztatni! És ez a kulcs! Ez az amiért a másikra kenés nem célravezető! Mert, ha elhiszed, hogy ő tehet róla, akkor neki is kéne visszacsinálnia, és te kiszolgáltatottá teszed magad, olyanná, aki a másik döntéseitől függ.

A te életed, az függjön már tőled! Te irányítod, és ehhez minden képességed megvan! Ha visszaveszed az erődet!

Válj tudatosabbá

Akár elismered, akár nem, akár elhiszed, akár nem, az életedet te teremted. Ha nem ismered el, akkor is, csak legfeljebb tudattalanul, és nem éppen azt, amit szeretnél. Nem lenne nagyszerűbb, ha így is-úgy is ez van, akkor inkább tudatosan használni ezt?

A tudatosabbá válás ott kezdődik, hogy felismered ezt, és hajlandó leszel minden nap tenni azért, hogy megszűnjenek a korlátok, és minden, ami miatt automatában éled az életedet, eltakarodjon az utadból.

Légy önmagad

Ehhez egy nagyszerű út, ha egyre inkább önmagaddá válsz. Ledobod a címkéket, amiket mások rád ragasztottak, és amikről elhitted, hogy te olyan vagy. Te nem a címkéid vagy. Sőt, ha önmagad vagy, egyáltalán nem kell megcímkézned magadat. Hiszen te minden vagy. Ha nem zárod ki egyetlen aspektusodat sem, akkor bármit megnyilváníthatsz, amit csak választasz. Mi mindent hozhatsz létre pusztán azzal, hogy jelen vagy, azzal, aki vagy?

Kérdezd a tested

A gondolatok és az érzelmek átvernek. A legtöbb esetben nem is a tieid, csak felcsípted őket másoktól. A tested viszont a legbiztosabb iránytűd az úton. Mindig megmutatja mi az, ami igaz a számodra, és mi nem. A válaszokat ne az elmédben keresd, és még kevésbé másoktól várd. Senki nem tudja megmondani, mi az, ami a te életedet kiterjeszti, egyedül te, a tested segítségével. Minden tudás ott van benned, csak elő kell hívnod magadból. Hajlandó lennél elismerni ezt a képességedet?

Áramolj az élettel

Engedd el az összes akarást, elvárást, ragaszkodást és erőlködést. Ezek az elmédből jönnek! ha megengedésben vagy mindennel, akkor nincs szükséged semmire. Bármi, ami megjelenik, az rendben van, és ami nem, az is. Az áramlásban ott a könnyedség és az öröm. Milyen nagyszerűségét veheted észre az életnek, ha együtt áramolsz vele?

a világodat magad teremted

Ha hozzájárulás lehetek, hogy egy csodás életet teremts magadnak, akkor várlak egyéni kezelésen, vagy a következő Access Bars tanfolyamon.

Ha szeretnél további tippeket, akkor iratkozz fel a 21 TIPP-re itt:

Adatkezelési tájékoztató itt >>

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here