Egyre gyakrabban hallani szülőket arról beszélni, hogy a gyermekeik túlzottan leterheltek, számtalan elvárásnak vannak kitéve, emiatt tanulási nehézségek jelennek meg, és mennyire nehéz megfelelni azoknak a követelményeknek, amiket az iskola támaszt. Mire a gyermekek felnőnek, tele vannak megfelelési kényszerekkel, félelmekkel, frusztrációval, kellemetlen élményekkel, amiket a különböző élethelyzetekben szenvednek el. Azt hiszik, hogy nem elég jók, értékesek és hogy az élet csupa nehézség és küzdelem. Sokuk bezárkózik, nem érzi magát biztonságban és fogalma sincs, mihez kezdhetne az életével. Elég általános tünet, hogy tartanak a jövőtől, súlyosnak érzik a döntéseiket, és nem mernek elindulni, mert mi történik, ha rosszul választanak.

Mindezt csak súlyosbítja, hogy sok szülőnek nincs elegendő ideje, türelme és megfelelő háttértudása ahhoz, hogy hatékonyan kezelni tudja a gyermeke problémáit, sokszor tanácstalanul áll, és valljuk be, előfordul az is, hogy nem a leghatékonyabb megoldást választja a csemete megnyugtatására, vagy arra, hogy éreztesse, mennyire értékes és nagyszerű attól függetlenül, hogy hogyan teljesít.

A gyermek közben borzasztóan egyedül érzi magát a világban, gyűjti magába, és elnyomja a kérdéseit, a félelmeit, és mindazt, amivel úgy érezheti, terhére van szüleinek…

A tanulási nehézségek megoldásához ne a miértekre koncentrálj

Az, hogy ez miért alakult így, és ki a felelős érte teljesen felesleges boncolgatni, mert azzal nem leszünk előrébb. A kesergés, a harag, és a düh, vagy a múlt örökös visszasírása (mennyivel jobb volt régen) sem fog segíteni ebben, csak feleslegesen pazarolja az energiákat. Sokkal fontosabb, hogy észrevegyük, hogy ez a jelenség nem mostanában fog megoldódni, és nagyszerű lenne, ha közben olyan generációk nőhetnének fel, akik egészséges lélekkel, tudatosan képesek élni az életüket. Bármennyire is szeretnénk idevarázsolni egy nagyszerűbb, a gyerekek kreativitásának kibontakoztatására alkalmas oktatási rendszert, boldogabb hétköznapokat, felhőtlen gyermekkort számukra, tudjuk, hogy ez, ha a rendszeren múlik, nem most fog bekövetkezni.

tanulási nehézségek

Hogyan oldhatók meg a tanulási nehézségek?

Szóval sokkal hasznosabb megnézni, hogy akkor mi az, amit tehetünk, mivel lehetünk hozzájárulás a gyermekeink életéhez? Ahhoz, hogy ezek között a körülmények között is megtalálják a boldog és kiegyensúlyozott életet.

Természetesen a szeretet, az osztatlan figyelem, a minőségi idő és a törődés olyan alapvető dolgok, amit már minden gondoskodó szülő tud, ezt azt hiszem, mondani sem kell.

Valójában nem is ezekről az alapvető dolgokról szeretnék most írni, hanem arról, hogy van egy rendkívül hatékony eszköz, amivel rövid idő alatt érhetünk el nagyszerű eredményeket, és segíthetünk a gyerekeknek abban, hogy ezen a nehezített pályán is képesek legyenek könnyedén haladni, igazi gyerekkoruk lehessen és emellett el is engedjék a mindennapok során felgyűlt stresszt.

Access Bars ® a tanulási nehézségek, és sok minden más megoldásának hatékony eszköze

Ez nem igényel semmilyen előképzettséget, és egy 1 napos tanfolyam keretében megtanulható. Az Access Bars® kezelés hatékonysága miatt, kisebb gyermekek esetében, már egy 20 perces kezelés is elegendő lehet, nagyobb gyerekek pedig már szívesebben maradnak tovább is egy helyben.  Nem kell hozzá beszélni, ami sok más technika esetében akadálya annak, hogy gyermekeken lehessen alkalmazni. Az Access Bars ® úgy oldja a stresszt, és a belső akadályokat (fix nézőpontokat), hogy közben nem kell beszélni a traumáról, nem kell újra átélni a nyomasztó érzéseket. Ha hordtad már gyermekedet valamilyen terápiára, vagy nevelési tanácsadóba, akkor tudod, hogy még akkor is, ha a szakember rendkívül ügyes, időbe telik, mire a gyerkőcöt sikerül megnyitni, hogy szóba álljon a számára ismeretlen terapeutával. Ezzel szemben, ha szülőként megtanulod az Access Barst ®, akkor bármikor „elő tudod venni”, és használhatod. Még egy jó játék is lehet kettőtök között. (Persze nem csak a gyerekeidet kezelheted vele, hanem bárki mást is. Mindenkinél hatékony, annyi változás következik be, amennyit a kezelt hajlandó megengedni magának.)

tanulási nehézségek

Mi mindenre lehet hatékony?

Tehát ha azt látod, hogy a kicsi kincsed zaklatottan érkezik haza, vagy dolgozat írás előtt szeretnéd megnyugtatni, netán magatartászavaros címkével látták el, tanulási nehézségek miatt vannak problémák, nem megy a koncentrálás, a beszéd, vagy mozgásfejlődésben el van maradva és sok más egyéb esetben is, támogathatod azzal, hogy adsz neki Bars kezeléseket. Nem kell megvárni, mire egy helyzet kezelhetetlenné válik, a Barst könnyedén bevetheted.

És persze ha közben te is kapsz Bars kezeléseket, még nagyobb hozzájárulás lehetsz a boldog családi életetekhez.

tanulási nehézségek

Milyen korú gyerekeknél használhatod?

Az a nagyszerű, hogy semmilyen korhatára nincs annak, hogy ki kezelhető vele. Már egészen pici kortól lehet alkalmazni, szóval ha több gyermeked van, különböző életszakaszokban, akkor mindegyiknek az aktuális helyzetének megoldásában lehetsz hozzájárulás.

Sőt az Access Bars tanfolyam elvégzésére is van mód gyermekek esetében is (tanfolyamot szintén végző szülő jelenlétében).

 

Azt hiszem ennél egyszerűbb és költséghatékonyabb módja nincs a változások előidézésének, annak, hogy valódi támogatás legyél, míg felcseperednek. Nézd meg, mikor lesz a következő tanfolyam, és ha hívást érzel, gyere és tanuld meg az Access Barst®!  További információ és jelentkezés itt>>

 

 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here