Tudod miért?

Azért mert akkor valódi vagy! Nem pedig egy anyarobot! A valódi anyák megengedik maguknak, hogy azok legyenek, akik. Ha dühösek, akkor azt, ha a sírás jön, akkor az is rendben van. Ma az egyik csoportban volt egy nagyon klassz comment váltás erről a témáról, és annyira jó volt olvasni, hogy az Accesses csajok, vannak, akik már teljes mellszélességgel, és vannak akik még csak picit, de mindenképpen hajlandóak felvállalni minden pillanatban azt, akik! Nem akarnak megfelelni olyan utópisztikus ideálnak, hogy tökéletes anyák legyenek.

Mert milyenek is a tökéletes anyák?

Ők azok, akik feláldozzák az életüket a gyermekeikért. Sajnos végül nagy eséllyel belőlük lesznek az áldozatszereppel terrorizálók, gyermeküket soha szabadon nem engedők, rájuk csimpaszkodók. Akik bűntudatkeltéssel operálnak és hálát várnak cserébe olyasmiért, amit valójában senki nem kért tőlük.

Mert a gyerekek nem várnak el tőled semmit!

Nekik úgy vagy jó, ahogy vagy! Legfeljebb amikor megérzik, hogy hol van az Achilles sarkad, akkor elkezdenek manipulálni azzal, amiről tudják, hogy érzékeny pont. Nem feltétlenül gonoszságból, hanem mert el szeretnének érni dolgokat.

A lényeg az, hogy ismerd el, a gyermekeidnek te kellesz. Azért választottak téged, mert nekik jó az amit csinálsz, úgy abban a formájában. Pontosan tudták, mit fognak kapni.

Ami miatt te rossznak tartod magad, az az, hogy él a fejedben egy kép arról, hogy milyen az ideális anya. Nos az ideális anya, nem létezik. Nincs olyan, hogy egy eszménykép mindenkinek jó. Sokkal nagyszerűbb, ha éber vagy arra, hogy nálatok mi működik, és nem akarsz más lenni, mint aki vagy.

Lehetséges, hogy sokkal több energiád lesz, több könnyedség lesz az életedben, és nagyszerű kapcsolatban leszel a gyerkőcökkel, és leginkább önmagaddal, mert nem várod el, hogy más legyél, nem akarsz bizonyítani, és megmutatni valamit, ami nem is létezik.

Amikor szar anyának tartod magad, nem vagy jóban saját magaddal, és ha te nem vagy megengedésben azzal aki vagy, az azon túl, hogy elveszi az energiádat, és lekicsinyít, lehetővé teszi, hogy mások se tartsanak tiszteletben téged.

Itt egy infografika, amit ha kinyomtatsz,  bármikor elolvashatod, ha éppen “szar anya vagyok” passzba kerülnél.

szar anyának lenni jó

És tudd, hogy rengetegen vagyunk így, mire felnőnek a gyerekek. Vannak kétségeink, hogy jól csináljuk-e, hogy nem okozunk-e károkat. Hidd el, nem tudod jól csinálni. Mindig lesz, aki más véleményen lesz, aki másképp látja, mi a jó, helyes, üdvözítő.

Nem az a fontos, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak! Az a fontos, hogy TE jól érezd magad közben, mert ha te jól vagy, a gyermekeid is jól lesznek, és mindent megkapnak, ami csak kell nekik.

Mi lenne, ha nem ítélnéd meg magad? Mi lenne, ha csak azt néznéd, mi az ami most ebben a pillanatban többet teremt? És ami a könnyű, azzal mész tovább. Akkor is, ha a hősanya ezt teljesen másképpen csinálná.
Ez legyen az ő dolga! A tiéd, hogy boldog légy!!! Ha ezt mutatod meg a gyermekeidnek, ha ezt a mintát másolhatják le, akkor sokkal többet adtál nekik, mint azt valaha is gondoltad volna!

Ha hozzájárulás lehetek, hogy a korlátozó nézőpontjaid helyett egy tágasabb térben élhess, akkor várlak egyéni Bars kezelésen, vagy szóbeli facilitáláson>>

Ha inkább ott kezdenéd, hogy mi is zajlik benned, amiről még csak nem is tudsz, akkor a Térkép önmagadhoz – személyiségprofil elemzés neked való.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here