Megtanulsz egy módszert, használod, majd egyszer csak úrrá lesz rajtad a bizonytalanság: talán ez mégsem az a lehetőség amire vártam? Eszedbe jut, hogy mennyi mindent akarsz még megoldani, de valahogy nem tudod áttörni a falakat, és csak vánszorog az egész. Tovább keresel, újabb lehetőségek után kutatva, de egyikkel sem kezdesz el szárnyalni.

Ebből a cikkből megtudhatod miben más az Access a számos más módszer között? Mi a jó neked abban, ha az Accesst választod? Mit adhat neked, és mi az, amitől megkímél?

 

Az Access megerősít

Akik már használják, pontosan tudják, hogy a nagyszerűsége abban rejlik, hogy megerősít téged a tudásodban. Nem kívülre, egy guruba, egy külső forrásba helyezi az erőt, a léted kulcsát, akik nélkül senki vagy. Nem tesz függővé, nem misztifikál, és nem mondja, hogy csak egyféle út van. Viszont azt igen, hogy te vagy az egyetlen, aki mindent tudsz az életedről, és azt is csak te tudhatod, hogy mi a jó, és működőképes neked. Ezért az Access nem mondja meg mit csinálj, ki legyél, vagy hogyan működj. Nem veszi ki az erőt és az irányítást a kezedből, hanem megerősít abban, hogy te igenis képes vagy rá, mindentől függetlenül. „Csak” az eszközöket kapod, amiket szabadon használhatsz! És ez a „csak” a legtöbb, amit valaha kaphatsz. Egy olyan megengedő tér, amiben bárki lehetsz, ítéletek nélkül!

Míg a világ folyamatosan lenyomni próbál, míg a legtöbben, azt bizonygatják neked, köztük valószínűleg te magad is, hogy nem vagy elég, nem vagy jó, nem vagy különleges, addig az Access megmutatja micsoda erő, tudás, egyediség és érték lakozik benned. Már csak ezért az egyért megéri megismerni azt az eszköztárat amit kínál ez a módszer!

Hiszen innen indul ki minden az életedben! Ott kezdődik, hogy tudsz-e bízni magadban, a képességeidben, abban, hogy te vagy életed irányítója és teremtője. Persze ezek piszok jól hangzanak, és valószínűleg nem most hallod először, csakhogy innentől hogyan tovább? A jól hangzó frázisokkal még senki sem változtatott meg semmit. A motivációs előadások csak pillanatokra adnak muníciót. Ahhoz, hogy elindulj más irányba a magadba fektetett bizalom kell. Az, hogy érzékeld a saját erődet. És ehhez itt kapsz hozzájárulást.

mosolygó lány

Nem használ közhelyeket, nem csomagolja újra a dogmákat

Amiben az Access más, hogy nem puffogtat közhelyeket, hanem konkrét eszközöket ad a kezedbe, amikkel valóban változást tudsz elérni. Amiket könnyű használni, még meg sem kell állnod hozzá.

Mit teszel, ha feltámad egy érzés, vagy gondolat, és nem hagy nyugodni? Belebonyolódsz? Hagyod kiteljesedni, hogy már teljesen elrugaszkodsz a valóságtól, és saját mozit gyártasz belőle? Vagy megállítod, és minél hamarabb kilépsz belőle?

Míg előbbi egy lehúzó spirál, utóbbi elmozdít abba az irányba, ahol a könnyedséged, örömöd van.

Mivel, és hogyan tudod ezt megtenni? Válogathatsz az eszközök között, amiket az Access Bars tanfolyamon kapsz. Mindig azt használhatod, amelyiket éppen szeretnéd, ami könnyű neked. És még csak hinned sem kell bennük ahhoz, hogy működtetni tudd őket. Nem kell feladnod a nézőpontjaidat, csak ha azt választod, hogy feladod. Ha felismerted, hogy korlátoznak téged.

mosolygó lány

Nincsenek válaszok, csak kérdések vannak.

Egész életedben válaszok után kutattál, mégsem jutottál velük semmire. Lehetséges, hogy a válaszok nem is annyira lényegesek, mint amennyire azt elhitették velünk? Elhittük, hogy a kérdést mindig kell, hogy kövesse a válasz, és amíg nem kapjuk meg, addig nem léphetünk tovább. Talán emiatt toporogsz egy helyben évek óta? Hisz nincsenek meg a válaszok, amikre vársz.

De mi van ha a kérdés nem is erre való?

Az Accessben a kérdéseket a tér nyitására, a kíváncsiság ébren tartására, az életünk teremtésére, generálására használjuk. Játék az energiákkal. Kíváncsi vagy hogyan? Elmondom az Access Bars tanfolyamon!

 

Az Access nem bonyolítja túl az életedet

Az élet végtelenül egyszerű lenne, ha nem bonyolítanánk túl. Azt nem tudom, hogy ezt az Accessben hallottam-e először, de az biztos, hogy az addigi életem sokkal bonyolultabbnak, nehezebbnek tűnt, mint mióta az Accesst használom.  Leegyszerűsödött a képlet, mivel az eszközei olyan egyszerűek, hogy még egy 6 éves gyerek is tudja használni. És bármi, ami bonyolultnak tűnik benne, az azt az egy célt szolgálja, hogy lekösse az elméd, és túl tudj lépni rajta.

 

Megtanulod a tested nyelvét használni

A tested a jelzőrendszered, és ahelyett, hogy kiiktatnád, korlátnak, vagy börtönnek tekintenéd együttműködhetsz vele. Az elméd átver, a szavak, az érzések, a gondolatok átvernek, ami soha nem ver át, és mindig a frankót közli veled, az a tested.

Mégsem tanultunk meg hallgatni rá. Sőt! Számos módszer inkább egy szükséges rossznak tekinti, mint hozzájárulásnak. Hogy ez mennyire nincs így, az már a Bars tanfolyamon kiderül.

vörös hajú lány

Na jó, de mit lehet tanulni egy egyetlen napos Bars tanfolyamon?

Ezt a tanfolyamot, ha az információtartalmát nézzük, el lehetne nyújtani akár 3-4 naposra is. De minek? Úgyis minden azon múlik, hogy hajlandó vagy-e, választod-e hogy elkezded használni az ott hallottakat. Az Access Bars tanfolyam a kezdete lehet, egy csodás életnek, rajtad múlik, hogy használod-e az ott kapott értékeket.

Már ezekkel az eszközökkel is hatalmas változásokat teremthetsz az életedben.

A folyamatok elkezdenek beérni, elindul a változás, és te érzékeled, hogy lehet még annál is több, mint ami most van. Felismered azt a végtelen potenciált, ami benned van, amit az Access segítségével előhívhatsz magadból. Már nem veszed be a korlátokat, a befixált nézőpontjaid kioldódnak, hatalmas tér nyílik, ahol képes vagy befogadni az univerzum végtelen gazdagságát. Nincs szükséged védőhálóra, mert nem vagy kiszolgáltatott, nem vagy sérülékeny, semmi és senki nem tud megbántani. Ez egy folyamat, és hogy a tanfolyam után mi minden változik meg, az kizárólag rajtad múlik.

És mehetsz tovább is ha szeretnél….

szőke lány

Mi jön utána? 4 intenzív nap az Alapozó képzésen

Lehet még tovább fokozni a Bars tanfolyamon kapott eszköztárat, és erre kiváló lehetőség az Alapozó tanfolyam elvégzése. További falak és korlátok válnak semmissé, és te éber lehetsz arra a végtelen tudásra, ami benned van. Olyan eszközök lesznek a kezedben, amivel elsöpörhetsz az útból minden akadályt.

Miért nem szárnyal mégis mindenki ezek után a tanfolyamok után?

Mert nem elég jelen lenni a tanfolyamokon. Használni is kell az eszközöket. Használni és nem használgatni. Csak sokszor megijedünk a bennünk lévő erőtől. Szokatlan mennyire hatalmas a teremtő képességünk, és sokszor leállítjuk magunkat, visszacsináljuk a dolgokat és visszalépünk az ismerősbe. Még akkor is, ha ott egyáltalán nem éreztük jól magunkat, mégis abban már otthonosan mozgunk.

Az Alapozó tanfolyam hatalmas teret nyit azzal, hogy még több korlátozó nézőpontod tisztul a 4 nap során. Így egyre mélyebb rétegekre látsz rá, több eszköz lesz a kezedben és egyre kevésbé tudnak visszarántani az automatizmusaid.

 

Ha azt érzed, hogy ideje továbblépni abból, ahol most vagy, akkor várlak Access Bars tanfolyamon Dunakeszin, Budapesttől 8 km-re, igazán remek körülmények között. A tanfolyami időpontokat, és további információkat itt találod.

Ha még ismerkednél az Accessel, akkor itt tudsz feliratkozni plusz információkra:

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here