Hajlamosak vagyunk beleesni abba, hogy várunk egy ideális állapotra, nagyszerű körülményekre, a bolygók együttállására, és közben elmulasztjuk magát az életet. Majd akkor, ha….. Most azért nem, mert…. és rengeteg indokot képesek vagyunk felvonultatni annak igazolására, hogy most éppen miért nem kezdjük el, vagy éppen fejezzük be azt a bizonyos dolgot. A hetek telnek, mi meg toporgunk, várva a csodára.

Szoktad időnként azt érezni, mintha megállt volna az életed?

Nem a pörgésre, rohanásra, a mókuskerékre gondolok, hanem arra, hogy körülnézel, és ugyanazt látod, mint a múlt hónapban, vagy tavaly, vagy 5 éve. Semmi változás…

Van viszont egy csomó ötleted, rengeteg terved, és még több álmod, amik nem látszanak megvalósulni, valahogy nem akar a megfelelő körülmény megteremtődni, a csinnadratta idén is elmaradt. Pedig annyira vártad, hogy nagy ovációval megjelenik az égi üzenet: most indulj el, mert itt van, amire vártál. De még csak Isteni sugallat sem érkezett. És te tovább vársz, hátha majd valami megtöri az egyhangúságot, széthúzza a függönyt, és ott lesz masnival átkötve a lehetőség, amit nem tudsz nem észre venni.

az életed most zajlik

És persze az idő, a nem létező, meg csak telik, egyre több az ősz hajszál, és még mindig nem azt az életet éled, amit szeretnél.  Na jó, de az milyen? Mit is szeretnél valójában? Jó tudom, boldog lenni, meg egészséges, és persze gazdag… És mindezt összekötötted valami jövőbeli dologgal, és addig nem történhet meg, amíg az a feltétel nem teljesül. Hát barátom, jól kibabráltál magaddal. A tekinteted folyton a jövőn van. Na de akkor ki van itt? Csak a tested? Lehetséges, hogy már egy csomó mindened megvan, és akár már most boldog lehetnél, csak nem veszed észre, mert nem itt vagy, hanem ott?

Mi lenne, ha elismernéd azt, amit már megteremtettél?

Lefogadom, hogy percekig tudnád sorolni azt a rengeteg csodálatos dolgot, amit már megteremtettél korábban, csak az kéne, hogy visszatérj ide a jelen pillanatba. Mi kéne ahhoz, hogy megtedd? Igazából csak a felismerés, és a választás. Fókusz a jelenre.

Mi a jó abban, hogy nem vagy itt?

Mert valami hasznod csak van belőle, ha így működsz, különben nem választanád. És most nem viccelek. Nézz rá, mi ez? Mi az ajándék abban, hogy nem éled, nem élvezed, hanem várakozol és sóvárogsz? Ezek a kérdések felhozhatnak sok mindent, és ha hajlandó vagy éber lenni rá, akkor meg is tudod változtatni. Feljöhet egy csomó zavaró „bizbasz”, mint a félelem, a kétely, vagy valami más, amik akadályoznak abban, hogy változtass, hogy jelen légy az életedben, és tudatosan teremtsd, ahelyett, hogy tudattalanul tennéd.

az életed most zajlik

Hajlandó vagy-e fejest ugrani az élet nevű medencébe?

Minden a hajlandóságon múlik. Azon, hogy van-e bátorságod elengedni a jövőt, és elköteleződni magad és az életed mellett most? Kinyilvánítani, hogy bármi van is most, bárhogyan is élsz, az a te választásaid eredménye, és a további választásaid is hatással lesznek az életed alakulására.

Ha már így van, akkor miért is ne választhatnád, hogy egyrészt elismered, amit már megteremtettél, másrészt ahelyett, hogy vársz bármire, megteszed, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsd, amit szeretnél. Mindenféle aggodalom nélkül, hiszen mindig van egy újabb lehetőség a választásra, és bármikor átléphetsz egy másik útra, ha az, amit korábban léptél mégsem tetszene. Ennek így nincs igazán tétje, csak akkor érezheted nehéznek, ha jelentőssé tetted, és emiatt nem mered meglépni. Persze az sem gond, ha ez történik, emiatt ne ítéld el magad, csak ismerd fel, hogy ez az, amit szeretnél, vagy inkább egy könnyedebb életet.

És éppen ez az, ami miatt folyton a jövőt kémleled. Biztosítékokat szeretnél, hogy jól döntesz, hogy nem történhet semmi baj közben, hogy biztonságban vagy. És ezzel válik nehézzé, sűrűvé, bonyolulttá ez az egész. Tét nélkül lehet szárnyalni, de azonnal nehézkessé válik az élet, amint komollyá válsz. Aztán várod a könnyedséget, hogy majd valamikor, ha azok a bizonyos jövőbe kitett feltételek megvalósulnak, majd visszakapod. Nem fogod csak úgy visszakapni. Visszakapod, ha visszaveszed az erődet, és újra tét nélkülivé teszed a dolgokat. Tiéd lehet minden, ha visszatérsz a jelenbe, és felismered, hogy most zajlik az életed, nem valamikor a jövőben.

Kérsz ehhez szuper eszközöket?

Akkor várlak egyéni Access Bars kezelésen, Access Testkezelésen, vagy Access Bars tanfolyamon!

Ha kíváncsi vagy, mi zajlik benned, ami esetleg akadályozza, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, akkor  a Térkép önmagadhoz – személyiségprofil elemzéssel felderíthetjük. Ha tovább is mennél vele, akkor a Turbózd fel magad! -egyéni online konzultáció alkalmas erre.

Szeretnél még több ötletet? Iratkozz fel a 21 tippre  itt


Adatkezelési tájékoztató>> 

 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here