A változás elkerülhetetlen, mégis sokszor oltári küzdelmet folytatunk ellene. És pont ezzel tesszük fájdalmassá, és szenvedünk tőle.

Mi lenne, ha megengednénk, hogy a változás könnyedén haladjon át az életünkön, és egyszerűen csak átengednénk magunkon? Amitől félünk, az az ismeretlen, nem tudjuk mi fog történni, mit hoz, azt fogjuk-e szeretni, tudjuk-e kezelni vagy sem.

Az én életemben a változás olyan állandó, mint a passzátszél, bár az erőssége és hatása nem éppen kiegyenlített. A legutóbbi áramlat hatalmas belső és külső átalakulással járt együtt. Hagy meséljek erről.

Amikor széthullani látszik minden

Előjelei már augusztustól érződtek, nagy szétesésben voltam, egészen októberig. Valahogy nem sikerült átbillennem. Egy egész napos meditációs oldáson voltam valakinél, ami felhozott ezt-azt, én meg sikeresen beleragadtam. Csak pörögtem körbe-körbe, és vártam, mikor jön már az áttörés? Nem volt nagyon drámai, de határozottan pocsékul éreztem magam a bőrömben.

Access Consciousness® a valódi kincs

És ezen a ponton jött az életembe az Access Consciousness®, amivel már évek óta kerülgettük egymást. Akkor még nem tudtam, hogy pontosan ez milyen változásokat fog hozni, sőt azt sem egészen láttam át, hogy mi ez az egész rendszer, csak egyre erősebb hívást kaptam. Később kiderült, hogy olyan eszköz került a kezembe, amilyet mindig is szerettem volna. Ami játékos, ami sohasem bánt, nem oktat, nem boncolgatja a múltat, nem szabja meg, hogy mit tehetek és mit nem, nem szorít keretek közé, és abban erősít, hogy felismerjem a saját erőmet, és végtelenségemet. Hihetetlen kinyílás, és tudatosodás, olyan eszköztár, amivel valóban megvalósítható, amiről régóta beszélek, a tudatos és örömteli élet. Éppen ez való nekem (és neked is, ha választod). Dogmák nélkül, szabadon szárnyalni és megélni az élet adta örömöket és kihívásokat.

Ez a belső változás mostanra letisztult, ami nem jelenti azt, hogy le is zárult, de ez így nagyszerű. A végtelen ebben is megmutatkozik.

Amíg idáig 4 hónap alatt eljutottam, szükségem volt némi „elvonulásra”, belső rendezkedésre, és nem a világtól, és a munkától, csak az írástól. Így láthattam meg igazán, hogy mennyi minden, amiről azt hisszük, hogy tudatosság, nem is az. Mennyi korlát, és újabb hitrendszer épül, miközben éppen azon dolgozunk, hogy lebontsuk azokat.

Természetesen nem akarom azt mondani, hogy az Access Consciousness® az egyetlen út, sok más hatékony technika is létezik, ugyanakkor ez az a modalitás, ami válaszok helyett megmutatja, hogyan élj kérdésben és ezzel hatalmas teret nyit.

Hatására folyamatosan alakulok, tudatosodom, így még inkább hozzájárulás lehetek a saját életemhez és a hozzám fordulóknak.

a változásban rejlő erő

Az Access Consciousness® életemre gyakorolt hatása

Úgy érzem egy korszak lezárult az életemben, és el is engedtem vele pár dolgot. Elengedtem például a kryaspirit nevet. Szuper, hogy pár éven át a „hordozóm” volt, de a korszak lezárultával szimbolikus jelentése is a múlté már. Az új domain benedekkrisztina.com és blog.benedekkrisztina.com lett, nem akarom különösebben boncolgatni az okát (talán  a kinyílás hozta el), nincs jelentősége, végül is ez a nevem, akkor miért ne.

És ami még folyamatban van

Némiképpen átalakulnak a meditációk is, nem azért, mert eddig nem voltak jók, hanem azért, hogy még inkább hozzájáruljanak a belső változásaidhoz és kinyílj általa. Lesz ZenGoo és lesz Lélekbisztró kicsit másképpen, mint eddig.

Változik az írásaim hangvétele, és talán a téma is, ebben is megmutatkozik az Access Consciousness® szellemisége, és az írásaimmal is szeretnélek támogatni abban, hogy felismerd a benned lévő végtelen lényt.

A szolgáltatásaim köre bővül, így a lelki fitness konzultációk mellett, vagy annak kiegészítéseként bejelentkezhettek egyéni Access Bars® kezelésekre is, illetve folyamatosan bővül a paletta és lesznek testkezelések is. A legnagyobb újdonság pedig az, hogy hamarosan indulnak az Access Bars® tanfolyamok is nálam.

És még megannyi apróság (és nem is annyira apró), amit még én sem látok előre, és nem is kell. Csak ráfekszem a változás hullámára, és hagyom, hogy vigyen, miközben persze én teremtem a valóságomat. Mindenesetre nyitott vagyok az újra, a többi pedig menet közben alakul.

Ha te is valami hasonló életérzésre vágysz, akkor gyere és tapasztald meg az Access Bars® hatását! Jelentkezz be Access Bars® kezelésre!

Ha kíváncsi vagy, mi zajlik benned, ami esetleg akadályozza, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, akkor  a Térkép önmagadhoz – személyiségprofil elemzéssel felderíthetjük. Ha tovább is mennél vele, akkor a Turbózd fel magad! -egyéni online konzultáció alkalmas erre.  Ha a stílusod kialakítását összekapcsolnád az önismerettel, akkor a Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció pont erről szól.

Szeretnél még több ötletet? Iratkozz fel a 21 tippre  itt


Adatkezelési tájékoztató>> 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here