Életem első találkozása ezzel az energiával felejthetetlen élményt adott. Pedig akkor már egy ideje használtam olyan technikákat, melyek az energia alkalmazásán alapultak, és mindegyik nagyszerűen működött. De a Deeksha erejéhez egyik sem volt fogható. A világ megszűnt létezni körülöttem, pedig nem is meditáció közben kaptam. Olyan szeretetteljes állapotba kerültem, amit nagyon nehéz leírni, de az biztos, hogy éreztem egy erős energiateret magam körül, és a szívcsakrám megnyílását. Ugyanezt élem meg Deeksha adóként is.

.

A Deeksha meditáció egy lehetséges út…

Persze semmiképpen sem akarom azt mondani, hogy a Deeksha az egyetlen út, és eszemben sincs leminősíteni más technikákat, hiszen én is használok többet is. Úgy gondolom, mindegyik nagyszerű. Azt sem mondom, hogy feltétlenül szükség van bármilyen technikára ahhoz, hogy felismerjünk és megváltoztassunk dolgokat. A kulcs bennünk rejlik, viszont a technika segíthet, hogy ezek a felismerések könnyebben és gyorsabban menjenek végbe, és elérkezzünk egy olyan tudatállapotba, ahol könnyedén, minősítések nélkül éljük meg, fogadjuk el, és engedjük tova a tapasztalásainkat.

Deeksha meditáció

.

Miben segíthet neked a Deeksha meditáció?

Minden meditáción egy fontos témát dolgozunk fel. Azzal, hogy a fókuszodat a témának megfelelő életterületre, helyzetre, minőségre fordítod, elindítasz egy olyan belső folyamatot, melynek során felszínre jönnek eltemetett emlékek, korlátozó minták, félelmek, fájdalmak. Azért mondom, hogy eltemetett, mert ezek mind olyan feldolgozatlan energiamorzsák, melyek eltömítik az energiarendszeredet, és nem engedik szabadon áramolni az energiáidat. Ezek a blokkok megakadályozzák életed kiteljesedését, a szeretetteljes lét megtapasztalását. Valószínűleg te sem akarod fél gőzzel élni az életedet, és félelmekkel táplálni magad. Márpedig, ha ezek ottmaradnak benned eltemetve, akkor pontosan ez történik.

Miután felszínre jött mindaz, ami eddig akadályozott, egy rövid ideig átadod magad az érzésnek, amit akkor nem éltél meg, és egyszerűen átengeded magadon. Így lehetőséged van elengedni, hogy többé semmilyen körülmények között ne zaklathasson fel újra. A Deeksha úgy működik, mint egy nagy nyomású energetikai zuhany, szinte kitolja mindazt, amire már nincs szükséged, ami nem szolgálja a javadat többé. Az, hogy ez milyen gyorsan és mélységében történik meg, rajtad is múlik. Aki rendszeresen jár Deeksha meditációkra, az megfigyelheti magán a jótékony változásokat. Az a tapasztalatom, hogy egyre jobban beengedi magába az energiát, egyre jobban megnyílik neki, ezáltal egyre mélyebb tapasztalásokra tesz szert.

.

Deeksha meditáció

.

Hogyan működik a Deeksha?

A Deeksha nagy előnye, hogy az agyban egy neurobiológiai változást indít be. Aktiválja és emeli a frontális lebenyben zajló folyamatokat, ezáltal fokozza a belső békét, segíti a kapcsolódást a Forráshoz, az egység élmény megtapasztalását. Ugyanakkor a fali lebeny működésének csökkentése által tudatossági szinttől függően minimalizálja, vagy megszünteti az elme túlzott aktivitását. Összehangolja a jobb és bal agyféltekét, javítja az emlékező és tanulási képességet, elindít egy erőteljes változást, melynek hatására szeretetteljesebbé, együttérzőbbé, megértőbbé, egyszóval tudatosabbá válunk.

.

 

 

.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here