Ha felmerül benned a kérdés: Ugyan mit tud tenni egy ilyen egyszerű szó, mint a köszönöm, vagy mit tudna változtatni az életemen a hála léte, vagy nem léte, és egyáltalán miért is kéne hálásnak lennem?

Miért érdemes hálásnak lenni?

Egyszerűen csak nézz vissza eddigi életedre és megkapod a választ! Ha azt látod, hogy életed minden területe rendben van, jó a párkapcsolatod, csodás a munkahelyed, jól kijössz az emberekkel, jól élsz, egyszóval bőség van az életedben, akkor semmi dolgod, valószínűleg a fókuszod iránya tökéletes. Azonban, ha vannak olyan területeid ahol van még némi javítani való, akkor érdemes foglalkoznod kicsit ezzel  a témával és nagyobb figyelmet szentelni a hálának a mindennapjaidban.

Részletesen a hála erejéről

A következőkben több bejegyzésben is ezzel a témával foglalkozom majd, mert saját bőrömön tapasztalom, milyen sokat számít, hogy hogyan indítom a napot és napközben hová helyezem a figyelmemet.
Addig is míg belemélyedünk a részletekbe, következzen két bejegyzés arról, az én életemben hogyan történik ez…

[box] “Amikor reggel kinyitod a szemed, mondj köszönetet a napfényért, és azért, hogy élsz és erős vagy. Mondj köszönetet az ételedért és a létezés öröméért. Ha pedig nem látsz magad körül semmit, amiért köszönetet mondhatnál, magadban keresd a hibát.”

Tecumseh (a sóni indián törzs feje)[/box]

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here