A szívem csücske lett a ZenGoo és nem csak azért, mert az én gyermekem. Ránézek a játéktáblára, és már attól szenzációs hangulatba kerülök. Ezek a színek…, ahogy ragyognak a vásznon, eszembe juttatják, hogy milyen nagyszerű elővarázsolni a gyermeki énünket és játszani újra, felhőtlenül. Máris felpezsdül a vérem, és azonnal bele szeretném vetni magam és órákon keresztül arra figyelni, hogy a csapattársak hogyan élik meg az életet, a kihívásokat és arra összpontosítani, hogy mit üzen nekem a Kvantumtér a játékostársak által, illetve azzal az adott kérdéssel, amit „véletlenül” kihúztam. Mert ugye tudod, hogy valami csoda folytán, mindig azok az emberek találkoznak, akik egymást segíteni tudják és mindig azok a kérdések, feladatok jutnak el hozzánk, melyekkel dolgunk van?!

 

ZenGoo - önismereti társasjáték

A ZenGoo – játék az élet, ne vedd magad olyan komolyan

Sokszor vesszük túlságosan komolyan magunkat és az élethelyzeteinket, és kevesebb örömet lelünk a mindennapjainkban. De a választás a mi kezünkben van! Miért ne hozhatnánk be az életünkbe az örömöt, a játékot, a lazaságot? Miért ne kapcsolódhatnánk egymáshoz kötetlenül és szeretettel? Tekinthetjük játszótérnek is a világot, ahol végül úgyis mindannyian nyertesek leszünk.

A kérdés az, te hová akarsz tartozni? Azok közé, akik kemény szabályok között, feketén-fehéren élik az életüket, és közben valószínűleg szenvednek, vagy inkább azok közé, akik élvezik az élet nyújtotta pillanatokat, meglátják a világ csodálatos színes világát és megtapasztalják az örömteli életet?

Update: Azóta eltelt sok év és az élet áramlik, a Zengoo pedig vele áramlott, ki az életemből. Most más szolgáltatásokra tudsz jelentkezni!

Ha kíváncsi vagy, mi zajlik benned, ami esetleg akadályozza, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, akkor  a Térkép önmagadhoz – személyiségprofil elemzéssel felderíthetjük. Ha tovább is mennél vele, akkor a Turbózd fel magad! -egyéni online konzultáció alkalmas erre.  Ha a stílusod kialakítását összekapcsolnád az önismerettel, akkor a Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció pont erről szól.

Ha Access Bars kezelésre vágynál, akkor arra is van lehetőség!

Szeretnél ötleteket? Iratkozz fel a 21 tippre  itt


Adatkezelési tájékoztató>> 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here