Mi mindent teremtesz az életedben, ha jelen van a pozitív gondolatok ereje, és mennyire romboló, ha negatívan állsz hozzá a dolgaidhoz? Mi köze mindennek az energiákhoz, és mi a titok, ami miatt egyeseknek működik, míg másoknak nem. Erről szól ez az írás.

 

Negatív gondolat vs pozitív gondolatok ereje

Most meglepőt fogok írni: a pozitív gondolatok ereje nem a gondolatokban van, a valódi erő a mögöttük lévő energia. A negatívan gondolkodók tele vannak kételkedéssel, bizonytalansággal, és ezzel nagyon ügyesen lehúzzák magukat. A pozitív gondolatok ereje felemel, magabiztossá tesz és teljesen más fényben láttatja a dolgokat. Mindezt nem a szavakkal éri el. Az univerzumnak teljesen mindegy milyen szavakat használsz, az a lényeg, hogy a szavak mögé milyen energiát teszel. És az sem számít, mit gondolsz, és mit beszélsz. Az a lényeg, hogy azonosulsz-e a gondolataiddal és a kimondott szavakkal.

neuronok

Mindig az energia nyelve az elsődleges, minden más csak azután jön!

És ez nem azt jelenti, hogy mindegy mit erősítesz! Azt jelenti, hogy ne a szavaknak és a gondolatoknak a kigyomlálására helyezd a figyelmedet, hanem arra, hogy milyen energiát teszel mögéjük. A negatív gondolatnak akkor van ereje, ha közben lehúzó energiákat mozgatsz meg a háttérben. Ugyanez vonatkozik a másik oldalra is. A pozitív gondolatok ereje akkor tud megnyilvánulni, ha nem csak gondolati szinten van jelen, hanem a mögé tett energia is ebbe az irányba mutat.

Hogyhogy a kettő nem feltétlenül jár együtt és nem következik egymásból?

Biztos láttál, vagy hallottál már olyanról, hogy valaki éveken, évtizedeken át sajnáltatja magát mennyire beteg, folyamatosan a halálán van, és elhiteti a környezetével, hogy gondoskodásra szorul. Aztán amikor elfordulnak, akkor teljesen megváltozik a kép, hirtelen kutya baja sincs. Szerinted, ha pusztán a gondolatok és a kimondott szavak tudnának teremteni, akkor meg tudná-e ezt csinálni évtizedeken át? Az a helyzet, hogy ez a személy, egyáltalán nem veszi be, amiről beszél és játszik, csak manipulálja vele a környezetét. Abban a pillanatban, hogy a lehúzó gondolatai mögé odatenné azt az energiát is, elkezdené megteremteni és hamarosan oda is jutna.

A másik oldalról pontosan ezért nem működik a pozitív gondolatok ereje sem, amikor valaki csak a szavak szintjén próbálkozik a pozitív gondolkodással, és közben belül valami teljesen más játszódik le.

A gondolatok, azok gondolatok, nem több. Azáltal lesz teremtő erejük, hogy felruházod őket ezzel, és abból az energiából kezdesz el működni, ami ahhoz kell, hogy megvalósuljanak. És ez nem tudatosan zajlik a legtöbb esetben, különösen, amikor olyasmi jelenik meg az életedben, amit egyáltalán nem is szerettél volna.

Használd tudatosan a pozitív gondolatok erejét és tedd mögé azt az energiát, ami ahhoz kell, hogy kiterjeszd az életedet.

táncos

 

Mi a titok, ami miatt egyesek hatékonyan használják a pozitív gondolatok erejét, míg mások nem?

Gyakorlatilag már meg is válaszoltam ezt a kérdést. A pozitív gondolatok ereje abban rejlik, hogy nem dőlsz be a megtévesztő fogalomnak, és nem az elme szintjén kezded el használni. Az elménk csodálatos, és ha arra használnánk, amire való, akkor rengeteg csalódástól kímélnénk meg magunkat. Ehelyett ez a világ túlértékeli a gondolkodást, és nem ad elég teret az érzékelésnek és az éberségnek.

Ha hajlandó vagy valami másra, akkor megtapasztalhatod mekkora erő rejlik abban, amikor nem a szavak szintjén próbálsz meg teremteni, hanem az energia nyelvét használod.

Ha ennél még mélyebben érdekel a pozitív gondolkodás, akkor a pozitív gondolkodásról és a tévhitekről, a pozitív gondolkodás elsajátításáról a linkekre kattintva olvashatsz. Ha pozitív gondolatokat szeretnél, amikkel hatékonyan kezdheted a napot, akkor erről is olvashatsz. Biztosíthatlak, hogy nem elcsépelt, semmire sem jó mondatokat fogsz a cikkben találni!

Szeretnél még több ötletet? Ha inkább hatékonyabb útját választanád a tudatosságnak, akkor iratkozz fel a 21 TIPP-re:

 

Adatkezelési tájékoztató itt >>

Megosztás
Korábbi cikkA valódi pozitív gondolkodás elsajátítása
Következő cikkNapi pozitív gondolatok, amikkel reggel örömtelin indíthatsz
Hiszem, hogy végtelen erővel, kreativitással, éberséggel, lehetőséggel és választással rendelkezünk és magunk teremtjük az életünket! Ha hozzájárulás lehetek a változásodhoz keress meg telefonon, a 06 30 447-4525 számon, vagy kapcsolatfelvételi űrlapon itt: http://benedekkrisztina.com/kapcsolatAz alábbi ikonokra kattintva a közösségi oldalakon is megtalálsz! Legyünk ott is ismerősök!

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here