Amikor találkozol egy lehetőséggel, mint amilyen például most az Access Bars tanfolyam, akkor rengeteg kérdés felmerülhet benned. Ezekből néhányat veszünk most sorra, az első részben kettőt:

Nem akarok üzletszerűen másokat kezelni. Akkor is érdemes elmennem Access Bars tanfolyamra?

  • Nos, az Access Bars, a befogadásról szól. Hozzájárul, hogy hajlandó legyél leengedni a falaidat, és befogadd mindazt, ami az életedben megjelenik!
  • Eszközöket ad a kezedbe, hogy felismerd miben vagy, és hogyan változtathatod meg az életedet, ha szeretnéd!
  • Kioldja a fix nézőpontjaidat, amik korlátoznak abban, hogy a polaritás helyett az éberséget válaszd!
  • Támogat, hogy felismerd, ki vagy valójában!
  • Használhatod az életed minden területén, akár a sikerről, a karrieredről, vagy éppen a tanulásról, akár a kapcsolataidról, akár az egészségedről van szó! Ez mind-mind rólad szól, a te életedhez hozzájárulás.
  • Az Access Bars tanfolyamon elsajátítottak, nagyszerűen beilleszthetők a hétköznapokba, a mindennapi cselekvésekbe, roppant egyszerűen használhatók, ugyanakkor mindent képesek megváltoztatni, amire csak hajlandó vagy. Rajtad múlik minden, te választasz. Ki ne szeretné, ha a problémák, az örökös kontroll helyett a megengedést, és az áramlást tapasztalja meg.
  • Nem kell hozzá segítői területen dolgoznod, egyszerűen előkapod valamelyik eszközt az eszköztárból, és alkalmazod egy adott helyzetre az életedben. Vagy éppen futtatod a barjaidat magad, vagy egy társad által, aki szintén Bars kezelő. Esetleg felajánlod a családtagjaidnak, a barátaidnak, hogy megkezeled őket. De ha nem akarod nem kell. Nincs semmi, ami kötelező lenne.
  • Az Access nem egy technika, hanem egy életforma, és annyit használsz belőle, amennyi számodra működik és hasznos egy adott pillanatban. Minél tudatosabbá, éberebbé válsz az életedben, annál többet fogod használni, és az életed olyan könnyű lesz, mint egy tollpihe.

access bars tanfolyam

Egész életemben válaszok után kutattam. Mit adhat nekem, ha elmegyek Access Bars tanfolyamra, és elkezdek kérdésben élni?

Egész életedben válaszokat kerestél, mert azt tanultad, hogy meg kell érteni a dolgokat, és az visz előre. Ez olyan automatizmussá vált, hogy sokszor már észre sem veszed a kész válaszokat, amik azonnal felmerülnek benned, amint egy kérdés napvilágot lát benned. Olyan, mint csípőből tüzelni. Láttad a Matrix című filmet? Emlékszel, hogyan éltek az emberek a Matrixban? Programozottan. Nem ismertél magadra kissé?

Persze olyan is van, hogy nincs meg a kész válasz a tarsolyban, olyankor van az, hogy kutakodsz, keresgélsz, aztán kapsz valamit valahonnan, ami értelmesnek tűnik. Hurrá, meg van a válasz, tudom mi miért történt! Szuper, és akkor mi van?

Tudom, tök furán hangzik ez az egész, és azt mondom nem is kell elhinned nekem, egyszerűen csak kérdezd meg magadtól:

Hol vagy most, mire jutottál a válaszaiddal? Ott vagy-e, ahol lenni szeretnél? Éled-e a boldog, örömteli életet? Tudod-e másképpen működtetni az életedet, most, hogy a múltad kapcsán válaszokat kaptál?

Igen néha a válaszok segítettek döntéseket hozni, csak azt nem vetted észre, hogy abban az adott helyzetben a válaszaid hatására, nem láttál meg semmi mást, egyetlen nyomvonalon haladtál?

És mi lenne, ha hagynád a válaszok keresését? Mi lenne, ha elismernéd azt, ami van, és arra felé haladnál, hogy mit lehet az életedből kihozni, most, ebben a pillanatban? Ha a 10’-20’-30’ éves válaszkeresés  nem vezetett eredményre, mert még mindig nem szárnyal az életed, akkor minek folytatni?

Élsz ahogy élsz, van amid van, és „Mi egyéb lehetséges?”

Mit adhat neked az Access Bars tanfolyam?

Eszközöket, hogy egy másik valóságot teremts magadnak. Hogyan? A kérdések erejével! Ez elég szokatlan módja az életnek? Igen!

access bars tanfolyam

És minek a kérdés, ha nem keresünk rá választ?
  • Mert nyitja a teret! Kitágítja a horizontodat, és azt is meglátod, amit eddig nem.
  • Kíváncsivá tesz (ellentétben a válaszokkal), és ez egy más rezgésre helyez téged.
  • Lehetőségeket hoz az életedbe, amikből választhatsz.
  • És persze válaszok is érkeznek, csak nem az elmédből, nem a polaritásból, nem a múltból.
  • Olyasmi is megjelenhet az életedben, amit eddig elképzelni sem tudtál.
Ezzekkel az eszközökkel, és az Access Bars pontok érintésével, egy teljesen más valóságot teremtetsz magadnak! Lépj ki a Matrixból! Választod?

Ha érdekel ez az életmegváltoztató lehetőség, akkor várlak a tanfolyamon>>

Szeretnéd kipróbálni egyéni kezelésen? Itt találsz információt az Access Bars kezelésekre>>

Ha érdekel az Access és a későbbiekben szeretnél csatlakozni, addig is szeretnél még több információt, akkor küldök neked e-mailben, ha feliratkozol itt>>

 

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here