Bárki is állítja ennek az ellenkezőjét, mindannyian szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben és fiatalok maradni. Még az is, aki azt hangoztatja, hogy őt nem érdeklik ezek a női dolgok. Még akkor is, amikor bizonyos spirituális nézetek szerint a testünk csak egy akadály, és nem fontos. Ez egyszerűen egy hatalmas hazugság! Nincs szétválasztás! A divat, az arc és testápolás, a mozgás, a szex, a pénz, a kulináris élvezetek, nem evilági hívságok, hanem evilági örömök, amiket test nélkül nem tudnánk megtapasztalni. Miért is ne élnénk velük, ki-ki más mértékben, mást előtérbe helyezve? Nem csak a belső világunk fejlesztése a cél, hanem az is, hogy jól érezzük magunkat a testünkben.

Mi van, ha ez a kettő együtt is megvalósítható?

Az Accessben minden van! Van benne tudatosság, test, élvezetek, pénz. Nem zárunk ki semmit! Éppen ezért nem meglepő, hogy létezik a csodás Facelift arckezelés. És az is teljesen érthető, ha azt mondom, ez a kezelés, bizony nem csak a ráncaidat halványítja el, bőröd állapotát teszi frissebbé, a tekintetedet tisztábbá, hanem ennél sokkal többet tud!

Energetikai ránctalanítás, és közben az egész testedre és a lényedre is hatással van. Az arcot és a dekoltázst kezeljük, és ezzel együtt olyan mély változások jönnek létre, amik a korlátozó nézőpontjaidat érintik…

facelift

Miről is van szó?

Az öregedés nem a korral jár. És most tisztában vagyok vele, hogy ez teljesen ellentmond annak, amit a ráncokról, és az öregedés jeleiről eddig tudtunk, tanítottak nekünk, sőt annak is, amit tapasztaltunk. Ez a világ úgy működik, hogy megtanítja minden következő, megszülető generációnak azokat a dogmákat, szabályokat, törvényszerűségeket, amik szerinte addig mozgatták a világot. Nem csoda, hogy aztán ezt is tapasztaljuk, és minden ismétli önmagát.

Mindaddig, amíg valaki elég hangosan nem kezd mondani valami mást. Ezt eleinte kinevetik, aztán elutasítják, később csak lehetséges feltételezésnek tartják, végül pedig hajlandóak elismerni.

Ha van egy olyan nézőpontod, hogy a korod számának növekedésével a tested elhasználódik, az arcod ráncosodni kezd, akkor ez így is történik.

De biztosan láttál már olyanokat, akiken egyszerűen nem látszik a koruk. Ezt általában a genetikára szokás fogni, pedig inkább arról van szó, hogy elhitték, hogy olyan családból származnak, ahol lassabban öregszenek, és pontosan ezt is tapasztalják.

Nos, ahhoz, hogy fiatalos legyen a külsőd, nem szükséges, hogy a szüleid is így gondolkodjanak. Az Access Facelift kezeléssel, azok a fix nézőpontjaid tisztulnak ki, amik megakadályozták eddig, hogy a tested fiatalos legyen. Mindaz, amit bevettél a világból, a szüleidtől, amiket átvettél és magadévá tettél.

Ahogy tisztulnak a nézőpontok, úgy változik a külsőd is!

És ez az, amit egyetlen krém, vagy fizikai eljárás sem tud megadni neked. Azok az eredmények, csak ideig óráig maradnak meg. A Facelift kezelés hatása viszont tartós lesz, hiszen közben változnak az öregedésről, fiatalságról, halálról, elmúlásról alkotott nézőpontjaid, vagyis változol te magad is. Ehhez persze nem elég egyetlen kezelés, de 5-20 kezelést követően az elért eredmények megmaradnak.

Milyen lenne, ha ott lenne a kezedben ez a tudás és használhatnád magadon, a barátaidon? Milyen lenne, ha a barátnőddel együtt mindketten megtanulnátok, és egymást kezelnétek?

Várlak a tanfolyamon, ha nem csak külső, hanem belső változást is szeretnél, és ha az elért eredményeket szeretnéd tartóssá tenni! További információt a Facelift –energetikai ránctalanítás tanfolyamról itt találsz!

Vigyázat, működik, ha használod!

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here